20/2-2018

Jag ville att det skulle vara hon och jag för alltid…
Jag var tvungen att låta henne gå och idag kan jag se att hon är lycklig, hon är alltid glad och har många vänner.
Men här står jag nu ensam med alla minnen och bilder av oss två. Utan dig hade jag inte varit här. Utan dig hade jag mått sämst när jag var liten och bortglömd. Du var alltid den som fick mig att le, lärde mig om saker, sa allt som hade hänt i ditt liv och fick mig att känna mig viktig.

Jag hade en bästa vän, det var bara vi två. Allt jag hade var dig.
Här står jag nu ensam med en själ i tusen bitar, vet inte vem jag är eller vad jag ska göra. Vet att jag aldrig får tillbaka dig men har tusentals bilder på oss och minnen som plötsligt dyker upp. Det var vi två mot mitt helvete så jag var tvungen att låta dig gå för att du skulle kunna få leva ett normalt lyckligt liv.
Du förändrades och utvecklades medans jag ville vara barn och slippa alla problem så vi gled isär.
Du fick mig att känna mig säkrast i hela världen ingenting kunde förstöra mig så länge du fanns vid min sida. Du var alltid min förebild och mina föräldrar tackar dig nog för att du alltid ställde upp för mig.
Du fick mig att känna mig normal men lite speciell. Hur många är vän med någon äldre liksom haha. Det kändes såå coolt då och jag var mer än mina klasskompisar.
Vi kommer antagligen ses i skolan och på bussen, kanske i en affär men ingenting är som förr och kommer aldrig bli.

Jag saknar dig och vill bara säga tack för all lycka du gav mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>